TVÄTTSERVICE

TVÄTTSERVICE

En tältleverenas från oss är fräsch tack vare att vi en egen tvättmaskin. Den är specialtillverkad för rengöring av PVC och används av tältuthyrningsföretag runt om i världen. När vi tvättar rengörs hela duken, även kedjelisten och eventuella gummiband. Vår maskin klarar av att tvätta dukar i alla former, även takdukar till topptält. Dessa brukar annars ofta få tvättas för hand. Produktkvalité och leveranssäkerhet är prioriterade för oss. Som kund ska du känna dig fullständigt trygg med att allt är rent och snyggt när du får din leverans.

Hur går det till?
Har du egna tältdukar du behöver få tvättade? Skicka dem till oss i Göteborg. Vi tvättar dukarna på ett skonsamt sätt i låga temperaturer med miljövänliga tvättmedel. Därefter torkar vi allt genom avfuktning. När du får tillbaka tältdukarna är de torra, hopvikta och klara för uthyrning eller förvaring.

Vad kostar det?
Kostnaden för tvätt av tält är 15:-/kvm exkl. moms.
Tvätt av specialdukar debiteras med ett fast pris, t.ex. tak till topptält 5×5 m 750:-/st exkl. moms.

Begränsningar
Vi kan i dagsläget tyvärr inte erbjuda tvätt av förtält, båtkapell och campingtält.

Referenser
Hur mycket material våra kunder lämnar för tvätt skiljer sig mycket åt. Några vill att vi tvättar ett tält medan andra lämnar alla sina dukar till oss. Du är välkommen att skicka precis det antal dukar du själv vill. Exempel på kunder som redan tvättat hos oss och är mycket nöjda med sina dukar är Rent a Tent (Stockholm), Volvo Lastvagnar (Göteborg) och DeBoer (Falun).
Vill du veta mer om våra tjänster inom tälttvätt är det bara att kontakta oss.