Tält – en riktig humörhöjare

Vi på InTent drivs av att skapa de perfekta tältlösningarna och det är kanske därför vi har fått leverera till många stora evenemang i Sverige: stora tält, många små tält, tält med fasta väggar, sammanbyggda tält. Allt är möjligt. Det möjliggör också att du kan känna dig säker på att kunna genomföra ett event oavsett väder.

Kvalitet i detaljerna

Våra tält är alltid hela och fräscha och valda med omsorg. Våra fest- och samlingstält är typgodkända av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Vi har godkännandebevis till våra tält enligt ”Statens räddningsverks föreskrifter om besiktning av samlingstält.

Rena fräscha tält från oss är alltid en självklarhet för att just arrangemanget ska stå i fokus och inget annat. För oss är de små detaljerna viktiga då de tillsammans sedan utgör helhetsintrycket.

STORLEKAR OCH MODELLER

Vi har tält i en mängd storlekar. Från den minsta storleken 3×3 m till vårt största på 25 m bredd. Vi kan därför alltid hitta en storlek som passar ditt arrangemang.

Vi erbjuder i huvudsak två tältmodeller:

  • Sektionstält
  • Topptält

Tälten går att hyra med eller utan golv och förankras mot marken antingen med jordspik eller vikter.

Till tälten väljer du helvita väggar, fönsterväggar eller panoramaväggar

 

 


TOPPTÄLT

Våra topptält har formen av en kon på taket och finns i storlekarna 3×3, 4×4, 5×5, 5×3 och 10×10 m.

Sidohöjden varierar från 2,20 till 3,00 m beroende på tältstorlek.

Flera tält kan kopplas samman för att bilda längre enheter. Denna modell används mycket till mässor, sportevenemang och privata tillställningar.

 


SEKTIONSTÄLT

Sektionstälten erbjuds i bredden 6, 8, 10, 12, 15, 25 m. Utifrån bredden kan tälten sedan byggas i önskad längd beroende på det antal kvadratmeter som ni behöver. Flexibiliteten gör att det är enkelt att beställa till ytterligare en sektion om ni märker att ni behöver större tält.

Tält i bredden 6, 8 och 12 m kan levereras i längder om jämna 3 m.

Tält i bredden 10, 15 och 25 m kan byggas i längder om jämna 5 m.

Sidohöjden varierar från 2,30 till 4,00 m beroende på bredden på tält.


TAK OCH VÄGGAR

Alla våra tält är helvita. Vi erbjuder fasta väggar eller i väggar i mjuk PVC.

Tältväggar i mjuk PVC finns som heltäckande, med fönster eller transparenta (crystal). Olika väggtyper går att kombinera så du kan enkelt välja vilket väggparti som skall ha fönster och vilket som skall vara helt täckt. Dessa två väggtyper är öppningsbara på mitten. De transparenta väggarna öppnas däremot på sidan för att inte förstöra panoramaeffekten.

Alla tak är i mjuk PVC och antingen täckande helvitt eller transparent (crystal).


FASTA VÄGGAR

De senaste åren har efterfrågan på fasta väggar ökat. Vi bygger hårda väggar med glas eller heltäckande partier. Dessa kan kombineras med dörrsektioner i glas och stabilt kassettgolv.

 

 


UTOMHUSSCEN

Med våra sektionstält bygger vi också utomhusscener. Sidorna på tältet fungerar som regnskydd och skyddar utrustning och artister från att få regn på sig. Det går även att bygga en extra sektion framför scenen så att det blir ett utskjutande tak eller bakom scenen som backstageområde. Med våra mörka PVC-väggar ökar scenkänslan. Vi erbjuder både tak och scengolv alltså komplett scen.


TRANSPARENT

Våra sektionstält går att få med transparent tak och väggar (crystal roof). Det går också att lägga till halvlining (swags) med ljussättning.