REFERENSER

Våra kunders uppskattning

Efter alla år i branschen har vi på InTent Solutions löst alla tänkbara utmaningar både i storlek på event, underlag där tälten satts upp och på logistiskt otillgängliga platser. Vår kundundersökning visade att våra kunder uppskattar att vi trots utmaningarna håller våra tider så att de hinner förbereda sin del av arrangemanget. De uppskattar också att vår personal är lätt att samarbeta med samt att de gör ett gott intryck även på våra kunders kunder.

FOLKRIKA EVENT

Vid folkrika event är det många människor i omlopp. Vi har stor erfarenhet av hur människor rör sig över ett större område. Blir vi på InTent involverade i ett tidigt skede kan vi hjälpa till med att planera tältens placering, behov av faciliteter både i tälten och eventområdet i stort såsom vatten, el och toaletter. Placeringarna är viktiga så att inga flaskhalsar uppstår. Ibland behövs avspärrningar för att flödet på folk ska förbli smidigt. Även där kan vi hjälpa till med vilken sort som kan behövas beroende på situation och sammanhang.

Kajskjul 8 under Kulturkalaset i Göteborg,
Hos Kajskjul 8 bygger vi tält till servering och dans. Ett stort tält täcker ett lackat dansgolv och scen. Publiken kommer och går hela tiden i en strid ström. Möblerna ska tåla viss ovarsam hantering när det blir trångt och hjärtligt kring borden. Vi är trogna leverantörer till Kajskjulet varje år sedan 2005.

Konserter på Ullevi med Stones, Robbie Williams, m.fl.
Vid konserter finns det prepartyområden utanför arenan och ibland även speciallösningar för artisterna backstage. Tält, möbler, staket, belysning har vi sett till att det är på plats och att allt fungerar inför att arrangörerna tar vid med det som ska hända i tälten. Har du gått på konsert med Bruce Springsteen, Madonna, Metallica, Gyllentider eller Håkan Hellström så har du troligen varit i våra tält. Ca 20 event för Nya Ullevi Arena har vi bistått med prepartyområden och försäljningstält på innerplan.

Göteborgsvarvet
Göteborgsvarvet är en folkfest med många löpare där även företag passar på att svetsa samman sin personal. En del passar på att hyra egna sponsortält med golv, bord, stolar och kylar. Vi har levererat tält även till duscharna. På andra ställen runt banan har vi fixat med restaurang- och aktivitetstält.


MÄSSOR OCH KONFERENSER

Mässor tänker sig de flesta att de är inomhus i stora mässhallar eller i exempelvis en idrottshall. Med eventtält kan arrangemanget genomföras på mer spännande platser än så. Det kan också göra att t.ex. hotell kan hålla i mässor trots att de inte har egen lokal som passar. Donsö Shipping Meet, Kirurgveckan och Flisa Kongress på Hotel Tylösand är exempel på tre utmaningar vi haft som alla blev lyckade.

Flisa Kongress på Hotell Tylösand
En kongress skulle arrangeras på Hotell Tylösand. En sluttande parkyta i anslutning till hotellet skulle användas som utställningsyta för ambulanser. Träden och buskarna som stod på den tilltänkta eventytan skulle naturligtvis stå kvar även efteråt och fick byggas in i tältet. Det 25 meter breda tältet fick ha olika benhöjd på långsidorna för att kompensera höjdskillnaden. Tältet dockades mot fasaden så att alla besökare kunde gå torrskodda mellan hotellet och utställningshallen. Vi ordnade med markering av utrymningsvägar och kopplade en gångtunnel från tältet till ytterligare en entré till hotellet. Ett specialbygge med komplicerade förutsättningar och en mycket nöjd kund.

Donsö Shipping Meet
Donsö är en ö ute i Göteborgs skärgård. När ett event genomförs på en ö finns inga möjligheter att snabbt köra hem och hämta något som är glömt. Det krävs minutiös planering. Alla eventualiteter måste vara uttänkta innan. Våra tält användes till mässhall, kökstält och bankett på kvällen. Totalt levererades 3000 kvm tält och uppbyggt golv i nivå.

Kirurgveckan i Uppsala
En annorlunda mässa är den ambulerande Kirurgveckan. Deras filosofi är att låta mässan flytta runt på olika platser varje år. På vissa orter får mässan inte plats i de befintliga lokaler Vi kompletterade med våra tält för att alla tillresta utställare och deltagare skulle rymmas. Inuti det stora mässtältet byggde vi ett mindre tält på 200 kvm som användes till seminarier. Vi ljudisolerade detta för att dämpa sorlet från mässan som pågick utanför.


JUBILEUM

Vi har rest tält för otaliga företag och privatpersoner som firat att de fyller jämnt. Att med våra tält kunna ha sitt kalas hemma med vänner och bekanta känns ofta väldigt personligt. Även våra företagskunder tycker om att fira med sina kunder och personal i närheten av företagets lokal. Vi hjälper till med allt som tält, golv, belysning, möbler, dekorationer, catering, porslin, talar- och musikanläggningar. Genom åren har vi underlättat arrangemanget för många 100-åringar.


FÖRETAGSEVENT

Första spadtaget
Att bygga stora fastigheter är en stor händelse där första spadtaget manifesterar byggstarten. Är bygget en riktigt stor investering bjuder våra kunder även in prominenta gäster. Om det blir rikligt med regn en sådan dag kommer byggarbetsplatsen inte vara en trevlig plats för finklädda. I det läget blir våra tält och golv en i sammanhanget prisvärd väderförsäkring. Vanligtvis har det behövts enklare tilltugg, serveringsbord, ståbord och ljudanläggning. Allt sådant som vi kan hjälpa till med. Byggföretag och bostadsbolaget på vår kundlista: HSB, Veidekke och NCC, Göteborgs Bostadsaktiebolag, Poseidon, Peab och Wallenstam.


SÄLJEVENT

Säljspots i varuhus och köpcentrum
Större varuhus har ibland extra försäljning på utsidan som är säsongsbetonad exempelvis julgranar, utomhusmöbler, växter, klädreor. Speciellt på vintern är det skönt för kunderna att komma in i ett uppvärmt tält för själva avslutet på varan de vill ha. Är det en het sommar är det skönt med svalkande skugga. På väldigt långt avstånd ser presumtiva kunder att det händer något alldeles särskilt på varuhuset och som i sin tur ger fler spontanbesök.
Exempel på kunder är Coop Eriksberg, Ica Kvantum Frölunda, Lindex Backaplan, Frölunda tog.


BRÖLLOP

Bröllop är en alldeles extra stor händelse i ett pars liv. Varje gång känner vi oss lika hedrade att få vara del av att skapa den dagens magiska rum. Önskemålen är ofta väldigt specifika eftersom paret har funderat på hur allt ska vara väldigt länge. Inspirationen är deras drömmar och vi förverkligar så långt det bara är möjligt.

Tjolöholm Slott
Ett stort bröllop skulle hållas på den stora gräsmattan på baksidan om slottet som vetter mot havet. Eftersom det var första gången ett arrangemang skulle göras på det här sättet fanns inga tidigare erfarenheter att gå på. Enda sättet var att frakta in allt via stranden i oländig terräng och lyfta allting över den höga muren. Det stora middagstältet kompletterades med ett loungetält med sittgrupper, presentbord och bar. En gångväg med golv och matta lades från grusgången över gräsmattan fram till tältet. Allt för att öka brudparet och gästernas upplevelse.